+36-70-421-5702 forgacs@forgacscrane.hu

Távvezérlők

Az általunk forgalmazott rádió távvezérlő fejlesztője és gyártója a
Tele Radio AB.

A Tele Radio biztonságos rádióvezérlő rendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz ipari felhasználásra. A céget 1955-ben Svédországban alapították, és azóta egy kiterjedt csoporttá, a Tele Radio Group-tá fejlődött. A központi iroda Göteborg közelében található, Svédországban.

Saját kutatást és fejlesztést végzünk. Több mint 60 éves tapasztalatunkkal komoly tudással és tapasztalattal rendelkezünk a rádióvezérlő rendszerek terén. Küldetésünk, hogy teljes körű termékmegoldásokat, technológiákat és szolgáltatásokat nyújtsunk a vezeték nélküli berendezések vezérlése és a gépi kommunikáció területén, ahol a megbízhatóság és a biztonság a legfontosabb döntő tényezők. Ezeket a célokat úgy érjük el, hogy minden alkalmazottunk részt vesz a folyamatban, és felelősséget vállal saját munkaterületéért. Legfőbb célunk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk Önnek, amelyek hozzáadott értéket adnak vállalkozása számára, ugyanakkor kifogástalan támogatást nyújtanak, amikor szüksége van rá.

„A Tele Radiot a kiemelkedő szolgáltatási és támogatási szervezete miatt használjuk, ami nagyon fontos számunkra és vállalkozásunk számára.” -Rune Wabø, a Munck Cranes ügyvezető igazgatója.

Széles termékválasztékkal rendelkezünk, a kis távadóktól a nagy joystick platformokig, és ha a termék nem felel meg az Ön alkalmazásának, azonnal alkalmazkodunk Önhöz, nem pedig fordítva, ami túl gyakori. Szeretnénk valamit elhozni Önnek, ami javítja munkamódszerét; hiszünk abban is, hogy olyan hosszú távú kapcsolatot építsünk ki Önnel, amely túlmutat az eladáson. Szeretnénk, ha termékeink értéket adnának az Ön munkanapjához.

 

Panther

távvezérlő család

Adók

A Panther nyomógombos jeladói sokféle formában és változatban kaphatók. A legkisebb elfér a zsebben, de vannak nagyobb, robusztusabb változatok is a nagy igénybevételhez. Stabil teljesítményüknek és felépítésüknek köszönhetően nap mint nap futni fog. A nyomógombos jeladók legalább IP65-ös, a legtöbb pedig IP67-es.

Néhány típus vészleállító gombbal rendelkezik és Pld Cat3 minősítéssel így megfelel az emeléstechnikai feladatokhoz is.

Vevők

A Panther vevők többféle méretben kaphatók, az apró CANopen vevőktől az akár 19 relével rendelkező vevőkig. Számos vevőegység szintén PLd minősítést kapott, így az egyik legbiztonságosabb termék a távirányítók piacán. Mindegyik kiváló minőségű és robusztus házzal érkezik, mérettől függően IP65 vagy IP66 minősítéssel.

Tiger

távvezérlő család

Adók

Maximális biztonság összetett alkalmazásokhoz!

A Tiger egy SIL3 és PLe tanúsítvánnyal rendelkező, robusztus rádiós vezérlőrendszer, amely alkalmazkodik a szokásos és összetett emelési és nem emelési alkalmazásokhoz zord környezetben. Több rádiósávban elérhető frekvenciaugrásos technológiával, 40 ezredmásodpercenként változtatva a frekvenciákat egy spektrumon belül.

SIL3 és PLe

A különböző konfigurációkban elérhető Tiger vevők szabványos relét és analóg be-/kimeneteket, digitális bemeneteket és kommunikációt biztosítanak különböző terepibusz-rendszereken keresztül, míg mind a STOP funkció, mind a két kijelölt relé a SIL3 IEC 61508 szabvány és a PLe, az elérhető legmagasabb biztonsági besorolás szerint engedélyezett. rádióvezérlésben.
A Tiger képes visszajelzést adni az Ön gépéről, amely megjelenik a távadó LCD képernyőjén, vagy használhatja a távadó funkciógombjai mellett elhelyezett LED-eket.
A rendszerek előre be vannak programozva működési módokkal, amelyek több száz különböző felhasználói alkalmazáshoz illeszkednek. Kérésre speciális beállítások vagy egyedi szoftver is elérhető.

Vevők

Rendszerünk nem lenne teljes a vevőkészülékek széles választéka nélkül. Kínálunk a kisebb 7 relés vevőktől, egészen a nagy 28 relével rendelkező vevőkig terjed. Ebben a tartományban busztechnológiás vevőkészülékeket is talál: Profibus, Modbus, CANopen és J1939. Lehetőség van analóg vevőkészülékre is, amely támogatja a fokozatmentes analóg vezérlést. Ezenkívül vannak olyan vevőink is, amelyek közvetlenül csatlakoztathatók egy 10 tűs Harting csatlakozót támogató alkalmazáshoz. Minden vevőegység kiváló minőségű, IP65 vagy IP66 védettségű házzal rendelkezik.

A pontos rádió vezérlő típusok kiválasztásában és az árajánlatban kollégáink állnak rendelkezésére a lenti telefonszámon.

Vagy küldje el kérdését – ajánlatkérését a gombra kattintva kattintva.

Emelőgépekkel kapcsolatban érdeklődik?

Hívja kollégáinkat!

+36-70-421-5702